Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حسین اوجاقی با بیان اینکه سازمان ورزش شهرداری تهران ۵۵ ورزشگاه آبی و ۱۵۶ مجموعه ورزشی غیرآبی را مدیریت می‌کند، افزود: سرانه امکانات ورزشی در مناطق پایین خیابان انقلاب همچون ۱۵ تا ۱۸ و ۲۰ بالاتر از سایر مناطق دیگر است که این نشان می‌دهد مدیریت شهری به جنوب تهران توجه بیشتری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: آمارهای ارائه شده، نشان می‌دهد مردم تهران استقبال بیشتری از استخر و ورزش‌های آبی نسبت به سایر ورزش‌ها دارند.

علت تعطیلی برخی مراکز ورزشی

رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در خصوص تعطیلی برخی از مراکز ورزشی تحت پوشش سازمان ورزش گفت:‌ بر اساس برنامه پنج ساله سوم توسعه شهر تهران، باید تمام اماکن ورزشی مربوط به شهرداری تهران، زیر نظر سازمان ورزش اداره شود و براساس همین قانون، سازمان ورزش مکلف شد تعدادی از مجموعه‌های ورزشی که در اختیار مناطق بود از آن‌ها تحویل بگیرد.

اوجاقی با بیان اینکه پیش از این اماکن ورزشی در اختیار مناطق برون‌سپاری شده‌ و بهره‌برداری آن به بخش خصوصی سپرده می‌شد، گفت:‌ بهره‌برداران صرفا از این مجموعه‌ها استفاده کرده و به تعمیرات و بازسازی آن توجه نمی‌کردند به همین دلیل هنگامی که قرارداد آن‌ها تمام می‌شد ما با مجموعه‌های مستهلک مواجه بودیم که اصطلاحا «شیره جان» آن‌ها گرفته شده بود و بعد به شهرداری باز می‌گرداندند و مناطق نیز این امکان ورزشی مستهلک را همان طور به سازمان ورزش تحویل دادند که در مجموع ۴۷ مجموعه مستهلک تحویل ما شد.

به گزارش ایسنا، او با بیان اینکه ما مکلف به تحویل این مجموعه‌ها بودیم اما بودجه‌ای برای بازسازی، مرمت و نوسازی وجود نداشت، گفت: از سویی دیگر این مجموعه‌ها درآمدی هم نداشتند به همین دلیل بدون مرمت و غیرقابل استفاده باقی مانده بودند که سعی کردیم در رایزنی و همکاری با برخی مناطق همچون مناطق ۱۵، ۱۴، ۱۷ و ۲۰ تعمیرات این مجموعه‌ها را انجام داده و آن‌ها را برای استفاده مردم آماده کنیم.

تکلیف پارک آبی آزادگان چه می‌شود؟

رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در مورد سرانجام پارک آبی آزادگان  توضیح داد: بودجه سازمان ورزش برای بازسازی مجموعه‌های این چنینی که فرامنطقه‌ای هستند، کفاف نمی‌دهد و باید سرمایه‌گذاران بزرگ پای کار بیایند تا این مجموعه دوباره بازگشایی شود؛ اما در حال تدوین دستورالعملی هستیم که شرایط ویژه‌ای را ایجاد کنند که هم به صلاح مردم باشد و هم بهره‌بردار بتواند به سوددهی برسد که امید است با تدوین این دستورالعمل مزایده نیز برگزار شده و بتوانیم این مجموعه خاص و دیگر پروژه‌های ورزشی را به سرانجام برسانیم.

اوجاقی در ادامه اظهار داشـت: همچنین سعی داریم برنامه‌های ورزشی خانواده‌ محور که در آن به زنان توجه می‌شود را در سطح محلات و تهران برپا کنیم.

کد خبر 669928

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران مجموعه ها سازمان ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۴۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال ۱۳۷۵ به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد.

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله ۱۲۰ کیلومتری تهران ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

کد خبر 6091448 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • باغ جنت به یک باغ پارک بزرگ ورزشی تبدیل می شود
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب