Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین اوجاقی در گفتگو با همشهری آنلاین با بیان اینکه برخی مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران در دوره کرونا فرسوده‌ شده‌اند، گفت: این ورزشگاه‌ها نیازمند بازسازی، مرمت و تعمیرات هستند تا ایمنی کامل برای ورزشکاران مهیا شود به همین دلیل با مناطق در ارتباط هستیم و تاکنون برخی مجموعه‌ها در مناطق ۱۵، ۲۰ و ۱۷ بازسازی و مرمت شده‌اند و همچنین با مناطق ۱۱ و ۱۶ هم تفاهم نامه‌هایی برای مرمت داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره تعطیلی پارک آبی آزادگان نیز توضیح داد: این پارک از پروژه‌های ورزشی بزرگ مقیاس و قدیمی تهران است که چندین سال پیش به دلیل فرسودگی و ناایمنی تعطیل شد. در واقع بحث تعطیلی این مجموعه با سایر مجموعه‌های ورزشی کوچک مقیاس در شهر تهران فرق دارد؛ برای راه‌اندازی ‌دوباره آن باید برون سپاری و سرمایه‌گذاری صورت گیرد در همین راستا به زودی با تدوین دستوالعملی، مزایده این مجموعه انجام خواهد شد تا دوباره به چرخه استفاده در بیاید.

پارک آبی آزادگان از مراکز تفریحی شهر تهران است که در منطقه ۱۵ شهرداری تهران در بخش غربی محله مشیریه، انتهای بزرگراه آزادگان نزدیک به میدان بسیج قرار گرفته‌است. این پارک در سال ۱۳۷۴، ساخته شد و حدود دو سال بعد، مورد بهره‌برداری قرار گرفت اما حالا سه سال می‌شود که تبدیل به انبار ورزشی شده است.

رییس سازمان ورزش شهرداری تهران در خصوص وضعیت ورزشگاه صدف در منطقه ۴ که مدتی است بالااستفاده مانده و شهروندان امکان استفاده از آن را ندارند نیز گفت: این مجموعه جزو آن دسته از ورزشگاه‌هایی است که هنوز تحت مدیریت سازمان ورزش در نیامده است. در واقع برخی از مجموعه‌های ورزشی در سطح فرامنطقه‌ای با توجه به قوانین جدید باید زیر نظر سازمان ورزش قرار بگیرند. در حال حاضر تعدادی از این مجموعه در دست مناطق هستند ولی آن بخش فرامنطقه ای آنها باید زیر نظر سازمان ورزش قرار بگیرند که صدف هم یکی از آنهاست که به زودی تعیین تکلیف می‌شود.

اوجاقی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا شهریه برخی مجموعه‌های ورزشی وابسته به شهرداری در دوره جدید بیشتر از نرخ مصوب شورای شهر تهران است، گفت: شهروندان در جریان باشند، مجموعه ورزشی که زیر نظر سازمان ورزش شهرداری و مناطق خدمات ارائه می‌دهند، مکلف هستند براساس مصوبه شورای شهر اسلامی تهران شهریه بگیرند اما وقتی مجموعه برون‌سپاری می‌شود و مدیریت به عهده بخش خصوصی و یا سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد، می‌بینیم که خودشان را مکلف به رعایت قیمت و شهریه نمی‌دانند. به همین منظور این موضوع نظارت جدی را می‌طلبد و شهروندان هم هرگونه تخلفی را شاهد بودند برای رسیدگی به سامانه مردمی ۱۳۷ اطلاع دهند.

کد خبر 678998 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران ورزش مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهردارى تهران ورزش مدیریت شهری مجموعه های ورزشی سازمان ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۴۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است

ایسنا/خراسان رضوی حسن موحدیان با بیان اینکه ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است، گفت: در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم.

حسن موحدیان با حضور در ایسنا به مناسبت روز شوراها در خصوص نقش مدیریت شهری در ورزش حرفه‌ای اظهار کرد: ما دنبال این بودیم که به صورت حرفه‌ای به تیم‌داری وارد شویم اما از نظر قانونی اجازه ورود به ما ندادند.

وی بیان کرد: دیدگاهی هم وجود دارد که تیم‌داری باید در چارچوب قانون باشد تا بعد نتوانند تغییراتی ایجاد کنند؛ زیرا یک جمع هیجانی پای کار می‌آیند که اگر بعد به دلیل هزینه بالا تیم حذف شود، شهرداری با تعدادی جوان هیجانی مواجه می‌شود و امنیت به هم می‌ریزد، به همین دلیل هیات تطبیق فرمانداری از نظر قانونی این کار را تایید نکرد. ما در حال انجام رایزنی‌هایی هستیم اما مشکل قانونی وجود دارد.

موحدیان با بیان اینکه ما در راستای افزایش فضای ورزشی اقدامات زیادی انجام دادیم، عنوان کرد: سالن‌های ورزشی زیادی در برنامه‌های ما وجود دارد و سالن‌هایی را نیز از گذشته به اتمام رساندیم. در بخش‌های زیادی از حاشیه شهر فضای باز ورزشی را با فنس‌کشی ایجاد کردیم که مردم در حال استفاده هستند. ما امسال جام رمضان را برگزار و ۳۰۰۰ جوان و نوجوان را در شب‌های ماه مبارک درگیر کردیم. شورای ششم در ورزش عمومی و همگانی کارهای زیادی انجام داده اما به دلیل موانع قانونی در زمینه ورزش حرفه‌ای نتوانسته اقداماتی را انجام دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است. در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این را قبول داریم اما این ماموریت شهرداری نیست، بلکه ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم. ۴۰ سالن ورزشی توسط شهرداری ایجاد شده و بسیاری از افراد انتظار دارند خدمات رایگان به آن‌ها ارائه دهیم. باید فکری برای قشری که گرفتار مسائل مالی هستند، بکنیم و در شورا به نتیجه‌ای برسیم تا به این قشر سالن رایگان بدهیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • باغ جنت به یک باغ پارک بزرگ ورزشی تبدیل می شود
  • روایت برگزیدگان جشنواره «قهرمان ایران» از عملکرد رسانه ملی